Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Някой да разпознава сива 166-ца СА 4922 НА ?
    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
      къде ги виждате тия алфи в тази мъгла
      аз по фаровете ги познавам )
      155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение

Само една 147чка видях като се прибирах наобратно.... 1.9 16в
        прибирах се от Перник рано сутринта посока Младост и ти мина покрай мен и зави на бензиностанцията мисля?ти ли си бил?

---------- Post added at 18:01 ---------- Previous post was at 17:58 ----------

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
        къде ги виждате тия алфи в тази мъгла
        а днес знаеш ли какво ги свърших?посред бял ден излизам от люлин и завивам на сфетофара на ляво и вместо на дясно за Бояна направо у мъглътъ...аре върти след неколко километра наобратно през Мало Бучино и суходол и тн...мъглата си е мъгла найстина расейва и прави зрителни измами,алфи дал господ колко по караш толко по-виждаш.

Comment

• Да, аз, спрях на ЕКО-то, след Черни Връх....
          156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
            Да, аз, спрях на ЕКО-то, след Драгалевско....
            епа те видим я мое съм дрът ма видим...

Comment

• вчера в ПринтБГ седя на касата чакам едни стикери и до мене едно момче с артистична физиономия малко ми заприлича на Румънеца,излизам на вънка и го видях в една сребриста GT нещо беше СА 63..

Comment

• Тъмно червена 156ца , холандска регистрация с две циганета вътре и Азис у кастофона.Подивех!
                Alfa Romeo 155 2.0 16V,Alfa Romeo 155 2.0 8V,Lancia Delta GT

Comment

• Черно GT 7447 - леко нетърпелив ляв завой пред стадион Васил Левски, пред който пресичах като пешеходец тази вечер на зелен светофар, с максималната скорост, която позволяваше 12-сантиметровият ми ток.
                  Малко търпение, младежо.. Не вреди.
                  Last edited by Ранобудниче; d.m.y г., 00:12.
                  Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                  My Red Love
                  AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                    Черно GT 7447 - леко нетърпелив ляв завой пред стадион Васил Левски, пред който пресичах като пешеходец тази вечер на зелен светофар, с максималната скорост, която позволяваше 12-сантиметровият ми ток.
                    Моментално извадих ролетката, за да си представя 12-сантиметровия ток - сигурно си направила и чупка в кръста.
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                    sigpic

Comment

Черно GT 7447 - леко нетърпелив ляв завой пред стадион Васил Левски, пред който пресичах като пешеходец тази вечер на зелен светофар, с максималната скорост, която позволяваше 12-сантиметровият ми ток.
                      Пак в тоя район, по Е.Георгиев преди пешеходната до Мараята седяха на аварийки: Порше Кайен, Мерцедес някъв, Алфа 156 вагон и 146 - първите две след пешеходната, алфите преди. Да не е станала някоя лека верижна катастрофа?
                      '05 166 V6
                      '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

• 12-ка токчета ...некои и толкоз не могат да извадят.
                        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                          12-ка токчета ...некои и толкоз не могат да извадят.
                          И аз извадих ролетката.МОГА!
                          Alfa Romeo 155 2.0 16V,Alfa Romeo 155 2.0 8V,Lancia Delta GT

Comment

... 12-сантиметровият ми ток.

Сутринта на светофара на бул.В.Левски пред математическата гимназия, бяла жулиета с черен таван и най-най-най-любимите ми джанти Да не се чуди шофера що съм го зяпала така влюбено
                            http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
                            159 1.9JTDm
                            156 1.8TS ...exxxx
                            145 1.4TS ...exxxx

Comment

• епа виж къде спи колата и другият път той ще те зяпа влюбено с носталгия по скоро

Comment

• Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение

Сутринта на светофара на бул.В.Левски пред математическата гимназия, бяла жулиета с черен таван и най-най-най-любимите ми джанти Да не се чуди шофера що съм го зяпала така влюбено

Това ли е ключа към женското сърце ? Бяла жужа с черен таван ?
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                                sigpic

Comment

Working...
                                X